Nibe Festival 2013

03-07-2013

Årets Nibe Festival foregår i år fra onsdag d. 3/7 - lørdag 6/7.

Opgaver

Vi har i år opgaver med plakatopsætning og omdeling af programmer i omegns byerne i Nordjylland og vi fortsætter med Festival Shoppen i samme form som sidste år.

Festival Shoppen

Vi fortsætter med festivalens merchandise butik, som i år gerne skulle få et par opløft.

Blandt andet bliver lager containeren opgraderet en hel del, så det bliver muligt rent faktisk at finde det, man gik efter. Selve salgscontaineren skulle også gerne blive shinet op, og helst med nye reoler og tv-skærme.

Der skal fortsættes med at lave tryk på trøjerne og udvalget bliver begrænset lidt i farver og dessiner i forhold til sidste år.

Placeringen bliver igen år nederst på Junglestien, overfor ANR, lige ved siden af Den Bette Kineser.

Det er ambitionen at lave en promoveret butik med bannere i træerne, kraftig lyssætning, gulv og overdækning udfra den container, som vi plejer at have. Der bliver derfor også en indretningsvagt om tirsdagen, hvor vi kan få alt på plads.

Plakater

Plakatopsætningen har vi udliciteret i Vendsyssel og skal kun selv sørge for Aars, Farsø og Løgstør i 2 runder. 1. runde er gennemført.

Vagterne

Nibe Festivalen har igen i år meget stor fokus på antallet af medhjælpere (nærmer sig efterhånden 4.000), så medhjælpere der påskriver sig 3 vagter prioriteres højt. I år skal mindst én af de 3 vagter er en lukke-vagt, da det ofte er dem, der er vanskeligst at besætte.

Crew Camp

Alle, som har tilmeldt sig vagter senest d. 30.04 kan booke sig ind på Crew Campen, som fyldes op efter først til mølle princippet. Der udsendes særskilt information omkring 1. maj.

Refusion af billet.

Man kan få refunderet sin billet frem til 3. juni efter særlige regler.

Tilmelding til vagter

Vagtplan

Morten O.

Lagt ind d. 04-04-2013 23:37:35

Log på som medlem.

  Nibe Volleyball Klub, NIV-95  |  Hasselvej 7  |  9240 Nibe  |  Tlf. 40 16 94 74  |  Webmaster