JSH sidste kampe

03-04-2005

Det var et NIV-95 jyllandsseriehold i en stærk opstilling, der mødte kampklar op i Simested søndag morgen, hvor NIV-95, VK Beton og KVIK Simested skulle støde sammen.
Dog var der afbud fra de to centerspillere, Morten Jensen og Michael Nielsen. Det betød bl.a., at Michael Holstebro, der sædvanligvis spiller på kanten, fik afprøvet pladsen som center, hvilket gik ganske fint!

Desværre gik det generelt dårligt for NIV-95 i dagens første kamp mod rutinerede VK Beton, der nok engang var for stor en mundfuld for talentmandskabet fra Nibe. Især servemodtagninger og opsamlinger i det hele taget var svære at arbejde med for hæverne, og spillet kom derfor kun i korte perioder til at flyde for nibenitterne. Kampen blev derfor afgjort i tre sæt med det samlede resultat 75 – 57 til VK Beton.

Stævnets anden kamp stod mellem KVIK Simested og VK Beton. Igen vandt de gamle ræve fra Beton med 3 – 0 (75 – 55), og VK Beton skaffede dermed den 14. sejr af 14 mulige, og cementerede deres oprykning til danmarksserien, der allerede før søndagens stævne var sikret.

Den sidste kamp stod derfor mellem KVIK Simested og NIV-95, der begge var tændte på at afslutte sæsonen med godt volleyspil, og det lykkedes for begge hold. KVIK Simested kom dog foran 2-0, og kampen så ud til at have mistet sin spænding, men med godt forsvarsspil kæmpede NIV-95 sig tilbage på 2-2, og der var lagt op til et nervepirrende 5. sæt. KVIK Simested kom dog hurtigt foran og holdt fast i føringen, hvorved NIV-95 måtte se sig slået, men trods alt kunne tage fra Simested med oprejst pande!

Simon Krog Visitsen

Lagt ind d. 19-04-2005

Log på som medlem og deltag med din kommentar

Der er endnu ikke kommet nogle kommentarer

  Nibe Volleyball Klub, NIV-95  |  Hasselvej 7  |  9240 Nibe  |  Tlf. 40 16 94 74  |  Webmaster