JSH mod Aalborg HIK

17-10-2005

Torsdag d. 14/10 spillede JSH en udsat kamp mod Aalborg HIK. Kendskabet til HIK var inden dagens kamp meget begrænset, så nibenitterne aftalte inden kampen (i vanlig stil), at fokusere på eget spil og ikke modstandernes.

Nibe lagde stærkt ud med en komfortabel føring via sikkert, men ikke prangende spil, og første sæt blev da også vundet sikkert med 25-16. I andet sæt blev spillet mere febrilsk, men heldigvis for Nibe viste HIK ikke spil i jyllandsserieklasse, så sættet blev vundet 25-23 trods en 24-18 føring. Inden tredje sæt aftalte Nibe spillerne, at køre det urutinerede HIK mandskab over, og kampråbet fik da også en ekstra twist af Kim for, at få lidt gejst ind i de slatne Nibe spillere. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke havde hjulpet, da HIK midt i sættet for første gang i kampen kom foran. Resten af sættet fulgtes de to hold side om side, og det blev en nervepirrende afslutning, hvor Nibes rutine viste sig at gøre en forskel. Sættet blev vundet 28-26, og dermed har Nibe i trukket sig sejrrigt ud af de to første kampe.
Succestræneren Finn har dog endnu ikke overværet sit hold spille turneringskampe, så hvad kan det ikke blive til, når han er at finde på sidelinien. Det lover godt for fremtiden.

For Nibe spillede: Ege, Kim K., Thomas Larsen, Jesper Thomsen, Simon Vistisen og Morten Jensen

Morten Jensen

Lagt ind d. 30-10-2005 00:36:22

Log på som medlem og deltag med din kommentar

Der er endnu ikke kommet nogle kommentarer

  Nibe Volleyball Klub, NIV-95  |  Hasselvej 7  |  9240 Nibe  |  Tlf. 40 16 94 74  |  Webmaster